De Nieuwsbode en Zwartsluizer Reclameblad

Lever hier uw advertentie aan

Wekelijks bereik van 10.825 huishoudens

Drukkerij Kuiper is uitgever van twee gratis advertentie- en nieuwsbladen. Deze combinatie-uitgave verschijnt iedere dinsdag in Noordwest Overijssel (Zwartsluis, Vollenhove, Sint Jansklooster, Blokzijl, Giethoorn, Wanneperveen, Giethoorn en Belt-Schutsloot) en in de Noordoostpolder (Kraggenburg, Marknesse en Luttelgeest).

Succesvol adverteren voor regionale ondernemers

De plaatselijke en regionale ondernemers bereiken ruim 10.825 huishoudens door in deze huis-aan-huiskranten te adverteren. Beide kranten staan vol met regionaal nieuws, waardoor iedere week de inwoners weer helemaal op de hoogte zijn van alle activiteiten en actualiteiten uit woonplaats en omgeving. Beide kranten bestaan al meer dan 50 jaar.

Gegarandeerde aandacht onder uw doelgroep

In beide kranten zorgt de combinatie van advertenties en lokaal nieuws dat de mensen deze kranten zeer waarderen. Zoekt u een huis-aan-huiskrant met een hoge leesdichtheid? Kies voor De Nieuwsbode en Zwartsluizer Reclameblad.

Neem direct contact op

Publiceren of adverteren?

Heeft u nieuws? Mail het naar krant@drukkerijkuiper.nl. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van adverteren in onze kranten, vraag hier onze mediakaart aan. Of vraag om een offerte op maat.


Een familiebericht voor in onze kranten kunt u hier aanleveren. Ook kunt u ons een e-mail sturen met daarin een Word-bestand met advertentietekst.

Lees onze aanleverspecificaties